Valuutat:
Ostoskori: 0 items

Yksityisyyssuojatiedote

Tiedämme, että olet erittäin huolestunut henkilökohtaisten tietojen käytöstä ja paljastamisesta. Olemme erittäin kiitollisia siitä, että olette luottamuksestanne asiasta tietoiseen ja arkaluontoiseen käsittelyyn. Lausuma on tietosuojasi suojaamisessa.

Lue tämä tietosuojakäytäntö huolellisesti, jotta voimme kerätä, käyttää ja jakaa henkilökohtaisia tietojasi.

Tietosuojakäytäntö

1. Varmistamme, että henkilökohtaiset tietosi ovat turvallista ja tehokasta hallintaa, ja henkilötietojasi käytetään vain, kun tarjoamme sinulle palveluja tai suoritetaan ja niihin liittyviä toimintoja.

2. Jos käytämme tietojasi etuyhteydettömissä palveluissa tai muussa toiminnassa, saamme etukäteen suostumuksesi.

3. Keräämme henkilökohtaisia tietoja oikeudenmukaisella ja avoimella tavalla, takaamme, että ne eivät ole kohtuuttomia tunkeutumisen käyttäjiä.

Käsittelemme henkilökohtaisia tietoja

Saamme henkilötietosi, jotka luovutat meille sekä verkossa että ulkomailla. Pyydämme Henkilötietoja, kun teet ostoksia, luo tili kanssamme tai kirjaudu uutisten, tapahtumien ja tuotepäivitysten uutisten vastaanottamiseen. Henkilökohtaiset tiedot Meiltä pyydetään nimi, osoite, puhelinnumero, syntymäaika, sähköpostiosoite, sukupuoli, laskutus- ja ostotiedot (mukaan lukien luottokorttitiedot), markkinointiasetukset ja kuluttajien mieltymykset ja tottumukset.

Voimme myös käsitellä julkaisemasi viestin henkilötietoja sosiaalisen median, kolmannen osapuolen sovellusten ja vastaavien tekniikoiden avulla.

Kuinka käytämme kerätyt tiedot?

1. Vastaa pyyntöön, kyselyyn, mielipiteeseesi tai huolta

2. Tarjota teknistä, tuotetta ja muuta tukea ja auttaa pitämään huoltotyöt turvallisina ja luotettavina

3. Tutki ja ymmärtää muita asiaan liittyviä sivustoja

4. Tarjoa sinulle erikoistarjouksia tästä palvelusta

Kenen kanssa jaamme henkilökohtaisia tietoja?

Ugg ei myy henkilötietojasi ja vain asianmukaisesti valtuutetut henkilöt organisaatiossamme voivat käyttää henkilötietojasi siinä määrin kuin se on tarpeellista edellä mainituille tarkoituksille.

Jaamme kuitenkin henkilökohtaisia tietojasi:

Kolmansien osapuolien palveluntarjoajien kanssa, jotka käsittelevät henkilötietojasi edellä mainittujen tavoitteiden mukaisesti tai tarkoituksiin, joihin olet hyväksynyt, meidän puolestamme; Ja sinä olet hyväksynyt muiden yritysten kanssa, jotka saattavat ottaa sinuun yhteyttä tuotteisiin, jotka saattavat kiinnostaa sinua.

Tietoturva

Suojamme varotoimenpiteitä henkilötietojesi suojaamiseksi tappioilta, väärinkäytöltä ja väärinkäytöltä käyttämällä asianmukaisia hallinnollisia, fyysisiä ja teknisiä turvatoimia Sekä luvattoman käytön, paljastamisen, muuttamisen ja tuhoamisen.

Ottaa yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää, kommenttia tai pyyntöäsi koskien tätä tietosuojakäytäntöä tai tietoja, ota yhteyttä!

Takaisin
Copyright © 2019 www.uggkengatoutletsuomi.com. Powered by Ugg Verkkokaupasta